Over mij

Als kind was ik al een dromer en ik keek altijd naar boven, naar de sterren. Nu nog steeds.
Het fijnste was dan op het water te zijn, de stilte, in het donker, de sterren…..

Vanaf mijn 17e jaar (geboren in 1961) was ik werkzaam in de gezondheidszorg. Nu nog steeds, en na veel verschillende banen, en veel verhuizingen in mijn leven, woon ik nu in Oudesluis. En werk parttime als senior ambulant begeleider.
Op mijn 28e begon ik met de beroepsopleiding Astrologie en een nieuwe wereld ging er voor mij open. Ook van zelfonderzoek, en ik ben mijn familie en mijn levensloop heel anders gaan bekijken. Daarna ben ik Reiki gaan doen 1e, 2e en de Master graad, en cursussen intuïtieve ontwikkeling gaan volgen. In deze jaren zijn mijn heldervoelende, helderziende en helderhorende vermogens weer gaan stromen. Zo ben ik in de trainingen gerold voor het Mediumschap en Trance-healing.
Ik houd van variatie, wissel mijn activiteiten af. Soms is de nadruk meer op het horoscopen maken en dan weer de auratekeningen. Of ik verzorg workshops of een cursus intuïtieve ontwikkeling, en ik ga naar paranormale beurzen.
Twee jaar terug heb ik de master opleiding afgerond voor therapeut systemisch werk. Dit vind ik erg mooi om te doen, en is een geweldige aanvulling. Zo kun je bijvoorbeeld een thema dieper uitwerken in een opstelling. Op een heel zuivere manier, er word je getoond waar het wrikt zodat je een spiegel krijgt voorgeschoteld en je voelt het diep van binnen. Er gebeurd dan heel veel op energetisch niveau en zeker positief. Ik zet mijn heldervoelen- horen- en zien hierbij in, waardoor er vanuit de andere wereld ook vaak informatie en contact komt.

Mijn talent voor jou is, je helpen om in je eigen kracht te komen.
Positief te zijn en je nieuwe weg aan te gaan. Soms mag ik je onderbewustzijn helpen, om je vertrouwen te geven bij een kinderwens. Je krijgt nieuwe inzichten en oude gedachten of patronen kun je los laten.

‘ Je pad
recht of gekromd
waar het om gaat
is dát wat je tegenkomt ‘

CAT  lidnummer: 20181194